Teisės ir etikos problemos Šiaurės Lietuvos periodinėje spaudoje - Gaučaitė, Modesta (Žurnalistikos tyrimai, 2017)
Straipsnio1 tikslas – aptarti septyniuose Šiaurės Lietuvos rajonuose leidžiamų dešimt periodinės spaudos leidinių teisės ir etikos problemų aspektu, nustatyti dažniausiai daromų galimų pažeidimų tendencijas, palyginti leidinius.
Keywords: teisė; etika; žiniasklaida; regioninė spauda; vietinė spauda; rajonas; Šiaurės Lietuva; teisės ir etikos pažeidimai