Atminties skiautės iš žurnalistikos studijų: apie universiteto žurnalistikos specialybės pirmosios (1949–1954) laidos studentus ir dėstytojus - Raguotis, Bronius (Žurnalistikos tyrimai, 2010)
Šie atsiminimų įspūdžiai rašyti per du kartus (2007.06 ir 2007.07). Nesiremta kokiais archyvų ar kitų šaltinių dokumentais. Tad suvokiu, kokių trūkumų jie gali turėti ir turi. Bet sykiu galvoju – kad ir kokie būtų, gal pravers skaitytojui, tyrėjui kaip istorijos medžiaga, asmeniški paliudijimai, patyrimai ir žinios.Esminiai žodžiai: žurnalistikos studijos, studentai, dėstytojai.