Žiniasklaidos ir politikos sąveika Baltijos valstybėse - fakultetas, Komunikacijos (Žurnalistikos tyrimai, 2015)
Vilniaus universitetas, Komunikacijos fakultetas (Saulėtekio 9), 2015 m. gegužės 7-8 d. Tarptautinė mokslinė konferencija „Žiniasklaidos ir politikos sąveika Baltijos valstybėse“, vykusi 2015 m. gegužės 7–8 d. Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultete, analizavo medijų politikos, informacinio karo, propagandos, politinės komunikacijos ir žurnalistikos sąsajas Baltijos regione. Pranešėjai iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Suomijos, Lenkijos, Švedijos ir Jungtinės Karalystės aptarė viešosios žiniasklaidos kūrimą, savireguliacijos iššūkius, informacinių karų poveikį demokratijai, populiarumo ir negatyvumo taktiką politinėje komunikacijoje bei žurnalistikos profesinio rengimo problemas. Daug dėmesio skirta Rusijos informacinei politikai ir jos įtakai Baltijos šalių viešajai erdvei.