Pavojus nuomonės laisvei - tyrimai, Žurnalistikos (Žurnalistikos tyrimai, 2008)
Lietuvos žurnalistų sąjungos pirmininkas 2008-08-05 atkreipė visuomenės dėmesį į Seimo valdybos sudarytos darbo grupės pasiūlymą, kurio esmė – apriboti nuomonės reiškimą pataisant Visuomenės informavimo įstatymą.