VIEŠOSIOS TVARKOS SĄVOKA „BRIUSELIS I“ REGLAMENTE - Kisieliauskaitė, Agnė (Teisė, 2017)
Straipsnyje analizuojama viešosios tvarkos sąvoka „Briuselis I“ reglamente ir galimybė sėkmingai remtis viešosios tvarkos išlyga kaip laisvo sprendimų judėjimo Europos Sąjungoje išimtimi.