MORALĖS VAIDMUO TEISINĖJE SISTEMOJE VAKARŲ TEISĖS TRADICIJOS KONTEKSTE - Randakevičiūtė, Jurgita (Teisė, 2017)
Straipsnyje iš trijų teisės paradigmų – teisinio pozityvizmo, prigimtinės teisės mokyklos ir teisinio realizmo – perspektyvų yra analizuojamas moralės vaidmuo teisinėje sistemoje Vakarų teisės tradicijos kontekste ir tokiu būdu yra siekiama padėti nuoseklesnio EPK 53 (a) straipsnio aiškinimo pagrindus.