ARBITRO NUŠALINIMAS IR JO TEISINIAI PADARINIAI - Varapnickas, Tadas (Teisė, 2016)
Šiame straipsnyje analizuojami arbitro nušalinimo pagrindai ir iš to kylantys teisiniai padariniai. Atskleidžiamas teisės aktuose numatytų arbitro nušalinimo pagrindų turinys, Lietuvoje įtvirtinti nušalinimo pagrindai lyginami su užsienio valstybių praktika, aptariami tiesioginiai ir netiesioginiai arbitro nušalinimo padariniai arbitrui ir arbitražo procesui.