ŠVELNESNIS BAUDŽIAMASIS ĮSTATYMAS IR JO TAIKYMO RIBOS LIETUVOS TEISMŲ JURISPRUDENCIJOJE - Švedas, Gintaras (Teisė, 2016)
Straipsnyje analizuojama švelnesnio baudžiamojo įstatymo samprata, reglamentavimo principai, švelnesnio baudžiamojo įstatymo rūšys ir taikymo ribos Lietuvos teismų jurisprudencijoje.