ELEKTRONIZAVIMO PRIEMONIŲ NAUDOJIMAS SPARTINANT LIETUVOS CIVILINĮ PROCESĄ - Nekrošius, Vytautas; Simaitis, Rimantas; Vėbraitė, Vigita; Brazdeikis, Aurimas (Teisė, 2015)
Šiame straipsnyje autoriai apibrėžia civilinio proceso elektronizavimo galimybes ir kryptis spartinti procesą ir padaryti jį veiksmingesnį, aptariamos pagrindinės problemos ir iššūkiai, apžvelgiama Lietuvoje pasiekta pažanga, ateities planai, formuluojami geresnio informacinių ir elektroninių ryšių technologijų potencialo panaudojimo pasiūlymai.