Baudžiamojo poveikio priemonių nevykdymo atidėjus bausmės vykdymą teisiniai padariniai - Levon, Justyna (Teisė, 2012)
Straipsnyje analizuojama baudžiamojo poveikio priemonių, skiriamų bausmės vykdymą atidedant, nevykdymo teisinių padarinių problematika. Aptariamas galiojantis teisinis reguliavimas, taip pat kritiškai įvertinami teisinio reguliavimo pasikeitimai, įsigaliosiantys 2012 metų liepos mėn. kartu su Lietuvos Respublikos probacijos įstatymu.