Mokesčių lengvatos ir mokesčių atskaitos rusijos federacijos mokesčių teisėje - Sudavičius, Bronius (Teisė, 2012)
Vilniaus universiteto Teisės fakultetoViešosios teisės katedros docentassocialinių mokslų daktarasSaulėtekio al. 9, I rūmai, LT-10222 VilniusTel. (+370 5) 236 61 75El. paštas: bronius.sudavicius@tf.vu.lt