XIX a. Europos teisės istorikai. Profesorius Oswaldas Schmidtas – teisininkas iš Livonijos, kuris plėtojo teisės istoriją nacionalizmo ir nacionalinio atgimimo laikais - Järvelaid, Peeter (Teisė, 2018)
[straipsnis vokiečių kalba]
Keywords: nėra