PLONOS KAPITALIZACIJOS TAISYKLĖ: TEORINIO VERTINIMO IR MOKESTINIŲ GINČŲ PRAKTIKOS SANKIRTA - Endrijaitis, Martynas (Teisė, 2017)
Straipsnyje atskleidžiama plonos kapitalizacijos taisyklės samprata, koncepcijos, tendencijos, taikymo mokestinius ginčus nagrinėjančių institucijų praktikoje aiškinimas bei šios praktikos ir teorinio vertinimo santykio problematika.