SPRENDIMAS UŽ AKIŲ – AR RASTAS KOMPROMISAS? - Nekrošius, Vytautas (Teisė, 2017)
Straipsnyje analizuojami Lietuvos Respublikos Seimo 2016 lapkričio 8 d. priimti CPK pakeitimai, susiję su sprendimo už akių instituto tobulinimu. Autorius stengiasi atsakyti į klausimą, ar jau ne vienerius metus trunkantis doktrinos atstovų ir praktikų ginčas dėl įrodymų vertinimo apimties, priimant sprendimą už akių, pagaliau išspręstas.