TEISĖ Į VANDENĮ - Keturakienė, Airė (Teisė, 2017)
Straipsnyje analizuojama teisė į vandenį, įforminusi prieigos prie geriamojo vandens kaip žmogaus teisės idėją. Tiriamas šios teisės pripažinimas ir apibrėžimas tarptautiniuose dokumentuose, jos reglamentavimo ir apsaugos modeliai nacionalinėse teisinėse sistemose, taip pat identifikuojamos šios teisės įgyvendinimo problemos vandens ekonominio pasiekiamumo (įperkamumo) kontekste bei pateikiamos įžvalgos dėl galimų jų sprendimo būdų.