INVESTAVIMO REKOMENDACIJŲ IR PORTFELIO VALDYMO CIVILINIS TEISINIS KVALIFIKAVIMAS - Didžiulis, Laurynas (Teisė, 2017)
Šiame straipsnyje analizuojama investavimo patarėjų teikiamų klasikinių investicinių paslaugų – investavimo rekomendacijų ir portfelio valdymo civilinė teisinė prigimtis bei atliekamas jų priskyrimas tam tikriems Lietuvos privatinės teisės institutams.