ESMINIAI REGLAMENTO BRIUSELIS I PAKEITIMAI IR ARBITRAŽO ATEITIS JO TAIKYMO KONTEKSTE - Parchajev, Denis; Kisieliauskaitė, Agnė; Bajoraitė, Lina (Teisė, 2016)
Šiame straipsnyje autoriai kritiškai įvertina pagrindinius naujosios Reglamento Briuselis I redakcijos pakeitimus ir analizuoja šių pakeitimų padarinius ir reikšmę.