PAGALBINIO APVAISINIMO TEISINIO REGLAMENTAVIMO ĮSTATYMU LIETUVOJE BŪTINUMAS - Sušinskaitė, Nastė (Teisė, 2015)
Straipsnyje aptariams pagalbinio apvaisinimo teisinio reglamentavimo poreikis ir problematika. Taip pat analizuojami ir Seimui pateikti pagalbinio apvaisinimo įstatymų projektai.