BAUDŽIAMŲJŲ ĮSTATYMŲ, REGLAMENTAVUSIŲ ATSAKOMYBĘ UŽ NETEISĖTĄ ABORTĄ LIETUVOJE, RAIDA - Daukšaitė, Inga (Teisė, 2015)
Straipsnyje pateikiama tam tikrais istorijos laikotarpiais Lietuvoje galiojusių baudžiamųjų įstatymų, reglamentavusių atsakomybę už neteisėtą1 abortą, analizė, atskleidžiama, kaip ilgainiui keitėsi šios nusikalstamos veikos samprata ir baudžiamumas.