MARAKEŠO SUTARTIES ĮTAKA AUTORIŲ TEISIŲ SISTEMAI - Markova, Marija (Teisė, 2015)
Straipsnyje analizuojama Marakešo sutartis dėl geresnės aklųjų, regėjimo ir skaitymo negalią turinčių asmenų prieigos prie literatūros kūrinių, priimta Pasaulio intelektinės nuosavybės organizacijos 2013 metais. Straipsnyje analizuojamos pagrindinės sutarties nuostatos ir jų įtaka autorių teisių reguliavimo sistemai.