VIEŠOJO VALDYMO REFORMŲ POVEIKIS PILIETINĖMS IR POLITINĖMS TEISĖMS LIETUVOJE EKONOMINĖS KRIZĖS METU: TEISĖS Į TINKAMAS KALINIMO SĄLYGAS ATVEJO ANALIZĖ - Milašiūtė, Vygantė (Teisė, 2015)
Straipsnyje nagrinėjamas ekonominės krizės metu vykdytų viešojo valdymo reformų poveikis žmogaus teisėms Lietuvoje, ypatingą dėmesį skiriant teisei į tinkamas kalinimo sąlygas. Tiriama, ar šioje srityje pavyko pagerinti teisės aktų kokybę, pritraukti privačias investicijas ir sumažinti valdymo išlaidas.