AKCININKO TEISĖ Į IŠVESTINĮ IEŠKINĮ: EX LEGE PREVENCINĖS PRIEMONĖS - Mikalonienė, Lina (Teisė, 2015)
Šiame straipsnyje nagrinėjamos ex lege priemonės, skirtos prevenciškai užtikrinti sąžiningą ir tinkamą akcininko naudojimąsi teise į išvestinį ieškinį, bei įvertinamas nacionalinės teisės modernizavimo poreikis šiuo aspektu.