Užsieniečių įdarbinimo Lietuvoje tvarka ir problemos - Vilkaitytė, Milda (Teisė, 2008)
Straipsnyje analizuojama darbo rinkos situacija Lietuvoje ir užsieniečių įdarbinimo mūsų šalyje teisinės galimybės. In this article the Lithuanian labour market situation and the methods, problems and rules of foreigners’ employment in the Republic of Lithuania is analyzed.