LIETUVOS RESPUBLIKOS BAUDŽIAMOJO KODEKSO STRAIPSNIŲ PAVADINIMAI IR JŲ REIKŠMĖ - Bieliūnas, E.; Švedas, G. (Teisė, 2013)
Straipsnyje analizuojama Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso straipsnių pavadinimų istorinė raida, turinys ir reikšmė.The article deals with the historical development, content and significance of the titles of the articles of the Criminal Code of Lithuania.