Europos Sąjungos ir valstybių narių dalyvavimas mišriuose susitarimuose: pozicijų priėmimas - Limantas, Manfredas (Teisė, 2012)
Straipsnyje analizuojama ES, valstybių narių ir bendrų pozicijų priėmimo tvarka ES ir jos valstybėms narėms dalyvaujant mišriuose susitarimuose. Tiriamas esamas pozicijų priėmimo reglamentavimas ES sutartyse, vyraujanti praktika ir jos formalizavimo pavyzdžiai, kartu pateikiant pasiūlymus dėl padėties tobulinimo.This article analyzes the adoption of EU, its Member States’ and common positions in the context of mixed agreements. The research revolves around the regulation of adoption of positions in the EU Treaties, common practice of adopting such positions and instances of its formalization, while at the same time providing suggestions for improvement of the current situation.