„Kiek daug baltų kelių, kuriais norėtųsi eiti!..“ Folkloristę, prof. habil. dr. Bronislavą Kerbelytę kalbina jos mokinys – prof. dr. Rimantas Balsys - Kerbelytė, Bronislava; Balsys, Rimantas (Tautosakos darbai, 2015)
-