Folklor – tradycja i współczesność, pod redakcją Roksany Sitniewskiej, Elwiry Wilczyńskiej i Violetty Wróblewskiej, (ser. Paralele: Folklor – Literatura – Kultura), Toruń: Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Mikołaja Kopernika, 2016. - Krikščiūnas, Povilas (Tautosakos darbai, 2018)
-
Keywords: -