Metaforų tyrėjų puota, arba avinas Sardinijoje - Šeškauskienė, Inesa (Taikomoji kalbotyra, 2014)
Šiame straipsnyje apžvelgiama Pasaulio metaforų tyrėjų asociacijos 10 konferencija, vykusi 2014 m. birželio mėn. Kaljaryje, Sardinijoje.