Dvidešimt skandinavistikos studijų metų Vilniaus universitete – puota, žaidimas ir galvosūkiai - Sausverde, Ērika (Taikomoji kalbotyra, 2014)
Šis straipsnis yra recenzija knygai Sausverde, Ērika and Ieva Steponavičiūtė (eds) 2014. Funs and Puzzles in Modern Scandinavian Studies. Vilnius University. Autorei maloniai sutikus, recenzija perspausdinama iš kito leidinio.