Metodai sporto komandoms reitinguoti - Palionis, Eimantas; Chadyšas, Viktoras (Lietuvos statistikos darbai, 2015)
Šiame straipsnyje nagrinėjami įvairūs metodai, kurie gali būti pritaikyti sporto komandoms reitinguoti. Naudojant realius Nacionalinės Krepšinio Asociacijos (NBA) 2014–2015 metų pirmos sezono pusės (nuo 2014-10-28 iki 2015-02-12) duomenis ir taikant skirtingus metodus, reitinguojamos rytų konferencijos komandos. Reitingavimo metodai palyginti tarpusavyje.
Keywords: sporto komandų reitingas; reitingavimo metodai; reitingavimo sąrašas