Ar Lietuvos visuomenė jaučiasi saugiai? - Poviliūnas, Arūnas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2004)
Recenzija: Dobryninas, Aleksandras ir Gaidys, Vladas. 2004. Ar saugi Lietuvos visuomenė? Vilnius: UAB „Petro ofsetas“.