Studija apie Lietuvos ir Rusijos santykius, arba kodėl mes dar ilgai neturėsime „normalių” santykių su Rusija - Jakniūnaitė, Dovilė (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2008)
Recenzija: Vitkus, Gediminas. 2006. Diplomatinė aporija: tarptautinė Lietuvos ir Rusijos santykių normalizacijos perspektyva. Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla.