Lietuviškojo identiteto trajektorijos - Savoniakaitė, Vida (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2010)
Recenzija: Vytis Čiubrinskas, Jolanta Kuznecovienė (sud.). 2008. Lietuviškojo identiteto trajektorijos, Kaunas: Vytauto Didžiojo universitetas.