Organizacijos kaip konstitucinės sistemos - Vanberg, Viktor (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 1999)
Vertimas: Vanberg, Viktor. 1992. "Organizations as Constitutional Systems". Constitutional Political Economy. 3: 223-253. Vertė Zenonas Norkus. (Pirmoji straipsnio dalis. Antroji - kitame žurnalo numeryje; 2000-1-2).