Demos ir ethnos - Peterson, Abby; Sandén, Marie-Louise; Furaker, Beng (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 1997)
Recenzija: Taljūnaitė, Meilė (red.). 1996. Changes of Identity in Modern Lithuania. Vilnius: Lithuanian Institute of Philosophy and Sociology.