Apie religines mažumas, visuomenę ir valstybę šiuolaikinėje Lietuvoje - Diržys, Adas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2023)
Knygos recenzija: Ališauskienė, Milda. 2023. Religinės mažumos, visuomenė ir valstybė šiuolaikinėje Lietuvoje. Kaunas: Vytauto Didžiojo universitetas. p. 213. ISBN 978-609-467-556-0