Legum omnes servi sumus, ut liberi esse possimus - Acus, Arūnas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2015)
Visi esame įstatymų vergai, kad galėtume būti laisvi. (Cicerono kalba „Už Kluencijų“, 146 skyrius) [...]