Etniškumas ir pagyvenusių žmonių įtraukimas į aprūpinimo būstu programas metropolinėje Vakarų Midlandso grafystėje - Dixon, Andrew (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2015)
Straipsnyje pristatomas tyrimas apie etniškumą ir pagyvenusių žmonių galimybes gauti socialinį būstą; svarstomi socialinės informacijos prieinamumo klausimai planuojant socialines paslaugas etninėms mažumoms priklausiantiems pagyvenusiems žmonėms. Tyrimo akiratyje yra pagyvenę žmones, priklausantys baltųjų britų, baltųjų airių, juodaodžių karibų, pakistaniečių ir indų bendruomenėms, gyvenančioms penkiuose Didžiosios Britanijos Vakarų Midlandso grafystės – Birmingemo, Dadlio, Sandvelo, Volsolo ir Volverhamptono – regionuose. Straipsnyje atskleidžiama, kokia yra etninė pagyvenusių žmonių struktūra savivaldybėms priklausančiuose būstuose. Analizuojami ir interpretuojami pagyvenusių airių, juodaodžių karibų, pakistaniečių ir indų pasakojimai apie tai, ką jie žino apie socialinį būstą pagyvenusiems žmonėms ir jo paskirstymo sistemą, ko senstant jie tikėtųsi.