Organizacijos kaip konstitucinės sistemos - Vanberg, Viktor (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2000)
Vertimas: Vanberg, Viktor. 1992. "Organizations as Constitutional Systems". Constitutional Political Economy. 3: 223-253. Vertė Zenonas Norkus. (Antroji straipsnio dalis. Pirmoji - ankstesniame žurnalo numeryje; 1999-4).