Naudojimo instrukcija: kaip dekonstruoti liberalų humanizmą, bet nepakliūti į genealogijos pinkles - Gedutis, Aldis (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2006)
Recenzija: Bielskis, Andrius. 2005. Towards a Post-Modern Understanding of the Political: From Genealogy to Hermeneutics. Palgrave Macmillan.