16-asis pasaulinis sociologų kongresas. Žvilgsnis iš vidaus - Juozeliūnienė, Irena (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2007)
Žvilgsnis į 6-ąjį Pasaulio sociologijos kongresą „Socialinio gyvenimo kokybė globalėjančiame pasaulyje“.