Kriminologija ir valdžia - Dobryninas, Aleksandras (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2007)
Įvadinis žodis: tekste pristatomas teminis žurnalo Sociologija. Mintis ir veiksmas numeris. Numeris skirtas kriminologijos problematikai ir pristato Pietų, Vidurio ir Rytų Europos kriminologų publikacijas, kurių pagrindu buvo skaitomi pranešimai 19-ajame metiniame Baltijos kriminologų seminare Vilniuje Kriminologija ir valdžia 2006 m. spalio 27-28 dienomis.