„Nenutrūkusi gija”: Nerijos Putinaitės pasižvalgymai po Pandoros skrynią - Baločkaitė, Rasa (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2008)
Recenzija: Putinaitė, Nerija. 2007. Nenutrūkusi styga: Prisitaikymas ir pasipriešinimas sovietų Lietuvoje. Vilnius: Aidai.