Pratarmė - Balčytienė, Auksė; Juraitė, Kristina; Reingardė, Jolanta (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2015)
Pratarmė, skirta žurnalo numeriui, kuriame pateikiami straipsniai skaityti tarptautinėje konferencijoje Vytauto Didžiojo universitete.