Besikeičianti sociologija – kelio pradžia ar trypčiojimas vietoje? - Juozeliūnienė, Irena (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2010)
Žvilgsnis į 7-ąjį Pasaulio sociologijos kongresą „Sociologija kelyje“.