Žmogaus veiksmai - Znaniecki, Florian (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 1998)
Vertimas: Znaniecki, Florian. 1963. Cultural Sciences. Their origin and Development. Urbana: University of Illinois Press; 186-215.