Šeiminio gyvenimo sociologija: pokyčiai ir įvairovė - Juozeliūnienė, Irena (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2012)
Recenzija Chambers, Deborah. 2012. A Sociology of Family Life: Change and Diversity in Intimate Relations. Cambridge: Polity Press.