Ieškant politikos prigimties - Kazlauskas, Raimondas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2025)
Knygos recenzija: Alvydas Jokubaitis. 2024. Politinio proto kritika. Vilnius: Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Mokslo ir enciklopedijų leidybos centras. p. 176. ISBN 978-5-420-01868-2