Johan Huizinga's The Autumn of the Middle-Ages: Historiographic and Historic Problematics - Kazlauskas, Raimondas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 1997)
Review: Huizinga, Johan. 1996. Viduramžių ruduo. Studija apie keturiolikto ir penkiolikto šimtmečio gyvenseną ir mąstyseną Prancūzijoje ir Nyderlanduose. Vilnius: Pradai.