Šeimų tyrimas žemėlapio metodu: naujas žinojimas ir kokybinio tyrimo kalbėsena - Kanopienė, Vida (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2012)
Knygos recenzijaIrena Juozeliūnienė, Laura Kanapienienė2012 m.Šeimos žemėlapio metodasMokomoji knyga socialinių mokslų studentamsVilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 112 p.